Футболният специалист Велислав Вуцов говори пред Sportal.bg в дните на

...
Футболният специалист Велислав Вуцов говори пред Sportal.bg в дните на
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Шампионатът ни ще се поднови най-рано май месец

Футболният експерт Велислав Вуцов приказва пред Sportal.bg в дните на насилствена футболна почивка. Вили призна, че прекарва времето у дома дружно със своите синове. Според някогашния ментор на Левски, Славия, Черно море и Ботев (Пловдив) efbet Лига би трябвало да започва най-рано при започване на месец май.

" Първенството ще се забави, по този начин или другояче. Дори изключителното състояние да падне в средата на април и тимовете да се съберат, ще им трябват най-малко две седмици за тренировки. После ще влязат в цикъл сряда-събота и ще имат потребност от нещо като предварителен лагер, контролни срещи, с цел да влязат в темп. Така че най-рано шампионатът ще стартира към 1 май, само че това е най-хубавият вид. Нулев сезон е цялостна нелепост, това не е вид съгласно мен.

Де факто никой не знае какво ще стане и по кое време ще свърши тази зараза. Може би единствено руснаците знаят какво става - четох изявление на шефа на тяхната академия на науките, който споделя, че от 2013 година знаят за съществуването на ковид. Според мен сигурно няма да има Европейско състезание през лятото, а считам, че ще отсрочат и Олимпийските игри. Времето напредва, в този момент би трябвало да има олимпийски квалификации, а спортистите са под карантина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР