Футболният съдия Борислав Колев, обвинен за аферата Хемус, иска среща

...
Футболният съдия Борислав Колев, обвинен за аферата Хемус, иска среща
Коментари Харесай

Връщат в ареста обвиняемия за схемата с АМ Хемус, той иска среща с Рашков и Гешев

Футболният арбитър Борислав Колев, упрекнат за аферата " Хемус ", желае среща с вътрешния министър Бойко Рашков и основния прокурор Иван Гешев. Това съобщи неговият брат, откакто Софийският Апелативен съд анулира домашния арест на Колев и му наложи най-тежката мярка - задържане под стража.

Софийският Апелативен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение на Борислав Колев - задържане под стража. Причината - има заплаха той да се укрие или да влияе върху следствието. Съдът дефинира аферата " Хемус " като добре премислена скица за финансови интервенции с незаконна цел.



Днес Колев не се яви в правосъдната зала поради здравословни проблеми. Миналата седмица той не съумя да чуе определенито на съда, защото припадна в правосъдната зала, а по-късно беше изнесен на носилка и откаран за лекуване в Център за психологично здраве.

След края на съвещанието братът на обвинения изиска да изпрати през медиите обръщение до вътрешния министър и основния прокурор. Колев е декларирал, че желае среща, тъй като разполага с значима информация за следствието.

" Със сигурност брат ми има информация, която е от извънредно значение за следствието. Смятам че никой не си мисли, че брат ми е крайният адресат на 53 милиона лв.. След като става дума за такива суми, дайте си сметка за хората и ползите, които са забъркани ", разяснява Иво Колев, брат на обвинения Борислав Колев.



Подробности вижте в директното включване на Тихомир Игнатов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР