Футболният агент Уили Макей разкри някои притеснителни моменти около фаталния

...
Футболният агент Уили Макей разкри някои притеснителни моменти около фаталния
Коментари Харесай

Агентът на Сала с интересни разкрития за фаталния полет

Футболният сътрудник Уили Макей разкри някои притеснителни моменти към съдбовния полет, при който клиентът му Емилиано Сала почина във водите на Ла Манша в края на януари, оповестява Блиц.

``
реклама

Сега върху Макей се хвърля огромна част от виновността за нещастието, защото точно той е наел самолета за аржентинския нападател.

„ Сала беше изоставен. Оставиха го самичък да взема решение въпросите към полета си. Оказа се, че в Кардиф на всички им е все едно. Никой с нищо не се заема. Направо изумително! Те бяха подготвени да платят за него 17 милиона евро, само че по-късно го зарязаха самичък в хотела. Той самичък трябваше да си поръчва билети и да се занимава с полети. “

„ Според мен в Кардиф работят непрофесионално. Сега всички търсят жертвен козел. Опитват се да хвърлят цялата виновност върху мен и летеца. Твърдят, че повода е пилотска неточност. Ние просто избрахме опция за полет на Емилиано. Когато поръчвате такси, не питате дали водачът има лиценз за тази активност. Не мисля, че би трябвало да се търси провинен. Всичко е една трагична случайност “, разяснява Макей пред „ Би Би Си “.

Кардиф незабавно отвърна и извади на показ разменени текстови известия с Емилиано Сала, в които клубът предлага да му провежда постоянен полет до Франция. Футболистът обаче отхвърля, защото Уили Макей към този момент бил уредил аероплан.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР