Футболните фенове в Германия ще се завърнат по стадионите за

...
Футболните фенове в Германия ще се завърнат по стадионите за
Коментари Харесай

Германия махна забраната за фенове по стадионите

Футболните почитатели в Германия ще се завърнат по стадионите за първи път от октомври насам в събота, откакто се съгласиха да вдигнат рестриктивните мерки за 2000 последователи, които да посетят последния дуел за сезона в Бундеслигата на Унион Берлин против Република България Лайпциг.
„ Унион Берлин подаде молба и ние взехме решение след консултация със здравните управляващи, че 2000 почитатели ще бъдат позволени до игрища “, показа представителят на спортния департамент в берлинското държавно управление Мартин Палген.
 Шпигел: Меркел и Борисов са в скица за доставка на некачествени маски от България " Шпигел ": Меркел и Борисов са в скица за доставка на некачествени маски от България
Германското списание „ Шпигел “ разгласява обстойно журналистическо следствие по няколко покупко-продажби от предходната година, когато Бу...
Столичани ще се борят за място новосформирания шампионат на УЕФА Лига на конференциите. Феновете, които посетят съботния мач с „ биковете “, ще могат да получат в тестовия център на клуба, който отвори за обществеността предишния месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР