Футболните фенове с интерес към спортните залагания обичат да предвиждат

...
Футболните фенове с интерес към спортните залагания обичат да предвиждат
Коментари Харесай

Кои са фаворитите на bwin за първите места в топ 5 първенствата на Европа?

Футболните почитатели с интерес към спортните залагания обичат да плануват кои тимове ще завоюват купите във водещите европейски шампионати. Букмейкърите оферират доста дълготрайни залози, само че най-атрактивни са тези за първенец на шампионатите. В спортната секция на букмейкъра Bwin вие ще намерите пазари за крайни спечелили. След  и избор на някой от шампионатите, вие ще видите обособена секция за залози на крайни спечелили. Там се оферират ставки за първенец, изпадащи, отбори, топ 4 и други Нека разгледаме възможностите на тимовете за купа съгласно хазартния оператор в огромните шампионати в Еворпа – тези на Англия, Испания, Италия, Франция и Германия.
Три тима спорят за купата в Англия
Английската Висша лига навлиза в решителната си фаза и краят на сезона се обрисува да бъде доста оспорван. След 25 изиграни кръга, тимът на Арсенал има две точки повече пред Манчестър Сити и е на осем пункта пред Ман Юнайтед. Тези три отбора ще водят борба за купата, като  " жителите "  имат мач повече от противниците си. Въпреки това, bwin фаворизира Ман Сити да завоюва купата. Тимът на Пеп Гуардиола е актуалният първенец и има по-класен състав от Арсенал на хартия. Не е за поверие какъв брой мощно се представят  " топчиите "  през акцията и експертите не считат, че те ще устоят до края на сезона. Ман Юнайтед пък е отписан от биуин в борбата за купата, защото коефициентът им е много висок, само че тимът не стопира да прогресира под управлението на Ерик загар Хаг и още няколко следващи победи в шампионата сигурно ще ги създадат огромен кандидат за короната.
Изявени любимци в Испания и Италия
В Серия А нещата наподобяват решени и Наполи е любимецът на Bwin да стане първенец. Неаполитанци би трябвало да изгубят съвсем всички мачове до края на сезона, с цел да не станат първенци. След 24 изиграни кръга в Калчото, отборът на Лучано Спалети има 18 точки задатък пред последните два шампиона - Интер и Милан. Наполи е с 21 победи в 24 мача през акцията и просто няма по какъв начин да бъде спрян. Заложилите в bwin преди старта на сезона за Наполи да завоюва купата в Серия А сигурно ще бъдат доста удовлетворени.

Барселона има солидно преимущество в борбата за купата в Испания. Каталунският гранд е привилегирован от Bwin да стане първенец през този сезон. Въпреки загубата от Алмерия в 23-ия кръг, отборът на Шави има седем точки задатък пред втория Реал Мадрид. Все пак 2-3 неверни стъпки на Барса могат да завържат борбата за купата, в случай че Реал Мадрид направи мощна серия през месец март. На този стадий обаче Барселона е любимецът за златните медали в Испания и следва да забележим дали Шави и неговите ученици ще задържат високото движение до края на сезона.
Bwin дава преимущество на Байерн в борбата в Германия
Четири тима са въвлечени в борбата за купата в Първа Бундеслига. Изглежда Борусия Дортмунд има най-хубавата опция от години да постави завършек на превъзходството на Байерн, до момента в който среднякът Унион Берлин изненадващо е в челото, а и Република България Лайпциг има скромни шансове за купата. След 22 изиграни кръга, Байерн и Борусия Дортмунд са с равни 46 точки в класирането - на три пред Унион Берлин. Не е изненада, че Байерн Мюнхен продължава да бъде любимец според Bwin да стане първенец. Класата е на страната на баварците и ще бъде изненада, в случай че някой различен тим завоюва купата.
ПСЖ върви решително към нова купа във Франция
Във френската Лига 1, Пари Сен Жермен умъртви интригата за купата с успеха си над Марсилия с 3:0 в дербито на 26 февруари. Парижани имат осем точки задатък на върха пред огромния си противник след 25 изиграни кръга. Те са любимци на
букмейкърите да завоюват купата, което би означавало, че за пети следващ път тимът ще стане първенец и това не би било изненада поради обстоятелството, че Лео Меси, Килиан Мбапе, Неймар, Серхио Рамос и още куп звезди са в техния състав.




В нимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост ! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  nra.bg.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР