Футболната Марица излезе с пост за двубоя срещу Арда за

...
Футболната Марица излезе с пост за двубоя срещу Арда за
Коментари Харесай

Марица изригна срещу Арда: Недопустимо е деца да играят такъв футбол

Футболната Марица излезе с пост за дуела против Арда за родените през 2010-а година деца. От клуба обявиха, че това не е футбол и е извънредно грозно да има грубости, удари и завист. 
Прочетете още
Ето какво написаха от клуба:

Недопустимо е деца да се учат да играят футбол по този метод. Недопустимо е сходна игра да се толерира и да не се глоби съгласно разпоредбите. Проблемът в Кърджали не е от в този момент и никой не взима никакви ограничения! Местни съдии, другари на треньорите, на родителите, управляват футболни срещи на локални тимове по свои лични правила, извънредно преднамерено, при цялостна липса на действителни критерии. Грубости, удари, завист, експанзия, закани... Това не е футбол! Господа, не се заблуждавайте! Рискувате тимовете да ви бойкотират и по този начин да не играете домашен срещи!

Крайно необходимо е способените хора в ЗС на БФС да вземат ограничения! Така не се развиват бъдещи футболисти - това е подигравка с футбола и с неговите правила! Ако не вземете ограничения, то ние ще вземем такива, като предизвикваме среща с ръководителите на другите футболни школи от Пловдив и зона Югоизток, на която да вземем общо решение по отношение на срещите в Кърджали! И не забравяйте, че здравето на децата е доста по-важно от някакъв резултат или победа!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР