Футболната легенда Роналдиньо наруши мълчанието си и проговори за пръв

...
Футболната легенда Роналдиньо наруши мълчанието си и проговори за пръв
Коментари Харесай

Роналдиньо: Това е тежък удар, не съм си представял, че ще попадна в подобна ситуация

Футболната легенда Роналдиньо наруши мълчанието си и проговори за пръв път след своето задържане и това на брат си в Парагвай поради подправени паспорти. Двамата сега се намират под домакински арест в първокласен хотел в столицата Асунсион.

" Попадането ми в пандиза беше тежък удар. Никога не съм си представял, че ще попадна в сходна обстановка. Цял живот съм търсил метод да доближи най-високо професионално равнище и да нося наслада на хората с моя футбол. Имам религия, постоянно се обръщам към Господ с молебствия нещата да завършат добре. Дано всичко това завърши скоро. Целта на визитата ни? Дойдохме поради едни контракти на брат ми, който е моят представител. Пристигнахме, с цел да участваме в откриването на онлайн казино и за премиерата на книгата Craque na Vida, която беше проведена с бразилската компания, държаща правата за разпространяването ѝ в Парагвай.

Останахме изцяло сюрпризирани, когато разбрахме, че документите не са законни. Оттогава нашето желание е да си сътрудничим със съда, с цел да разясним обстановката, както вършим през цялото време. Помогнахме с всичко, което изиска съдът от нас. От първия ден, в който пристигнах в страната, почувствах топлината, любовта и уважението на парагвайците, доста съм признателен. Всички в пандиза ме одобриха с добрина - имаше футбол, подписи, фотоси... Това е част от живота ми. Няма никаква причина да спра да го върша, още повече с хора, които претърпяват сложен миг като мен. Искам да целуна майка ми, тя мина през тежки дни от началото на пандемията ", показа Роналдиньо пред ABC Color.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР