Футболната асоциация на Англия (ФА) обвини бившия национал Гарет Бари

...
Футболната асоциация на Англия (ФА) обвини бившия национал Гарет Бари
Коментари Харесай

Легенда от Висшата лига обвинен във финансови схеми

Футболната асоциация на Англия (ФА) упрекна някогашния национал Гарет Бари за нарушение на разпоредбите за " благосъстоятелност и/или финансиране " на четвърторазрядния Суиндън Таун от Лига 2. Бари, който е играчът с най-вече мачове във Висшата лига с 653, е упрекнат поради нерегламентирано потребление на медиатор.

Разследването на ФА стартира през април и беше против президента на Суиндън Лий Пауър и шефа на мениджърската компания " Фърст Тъч Про Мениджмънт " Майкъл Стандинг, който е и някогашен сътрудник на Бари.

Пауър заяви в съда, че Бари се е съгласил да влага 800 хиляди лири в Суиндън през 2013 година посредством Стандинг против което ще получи 50 % от облагата при възможното увеличение на цената на клуба. ФА не разрешава на футболни сътрудници да финансират или да имат дялове от футболни клубове, с цел да се избегне спор на ползи.

40-годишният Бари отхвърли изказванията на Пауър. " Суиндън, Лий Пауър, " Фърст Тъч Про Мениджмънт ", Майкъл Стандинг и Гарет Бари би трябвало да отговорят на обвиняванията до 1 декември, сряда ", прецизираха от ФА. Бари, който има 53 мача за националния тим на Англия, е играл на клубно равнище за Астън Вила, Манчестър Сити, Евертън и Уест Бромич преди да разгласи края на кариерата си през предходната година.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР