Футболна България се обедини за добра кауза. Фенове на всички

...
Футболна България се обедини за добра кауза. Фенове на всички
Коментари Харесай

Този жест към две сирачета трогна цяла България, БЛИЦ помогна с...

Футболна България се сплоти за добра идея. Фенове на всички тимове участваха в благотворителен търг за две сирачета от Монтана – Влади и Паолина.

Спортният публицист от БЛИЦ Юри Славчев, дружно с неговите другари от марката за почитатели - “B.H.Wear ”, проведоха благотворителен търг, средствата от който да отидат за децата от Монтана, които при започване на лятото изгубиха своята майка, живеят в окаяна къща с татко си, който дава най-хубавото от себе си, само че изпитва компликации с финансовите средства.

Влади и Паолина са отлични възпитаници, оказват помощ доста на татко си – перат, чистят, готвят и копаят в градината. Много жизнерадостни и усмихнати деца. Влади има огромен футболен гений, а Паолина е доста сръчна и рисува доста добре.

Още за Влади и Паолина, както и по какъв начин да им помогнете, разберете ТУК!

В помощ на децата се включиха Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия, Локомотив (София), Берое. Включиха се Георги Терзиев, Иван Минчев, Васил Панайотов, Кирил Десподов, Мартин Райнов, Георги Пеев, Валери Божинов и Николай Михайлов.

Сред дарилите средства бяха спортните публицисти от БЛИЦ – Светлин Тонев и Веселин Русинов. В помощ на търга се включи цялата Агенция БЛИЦ.

Ето какво пишат уредниците, откакто посетиха Влади и Паолина в Монтана и ги засипаха с доста дарове, хранителни артикули, а събраните средства връчиха на бащата:
" Да накараш деца да сияят от благополучие, да накараш уединен татко, изгубил неотдавна своята брачна половинка, да плаче от благополучие... Това направихте вие всички. Ние просто доставихме насладата и помощта, която вие оказахте на две български деца. Две деца и един татко през днешния ден бяха доста щастливи и усмихнати. Две деца и един татко, които се борят с живота.

" Нямам думи, с които да благодаря ", промълви през сълзи бащата. А дребният Влади сграбчи незабавно топката, която му занесохме. Благодарение на всички вас през днешния ден Влади и Паолина получиха доста дарове и доста торби с лакомства и хранителни артикули. Парите, които вие дадохте в нашия благотворителен търг, пък връчихме на бащата.

Благодарим ви. Не живеете на вятъра! Дадохте на две деца вяра, дарихте им усмивки. Направихте света едно по-добро място за тези деца. И показахте, че футболните почитатели са хора с огромни сърца и подготвени постоянно да оказват помощ.

Благодарим на всички, които завоюваха търговете - Veselin Rusinov, Светлин Тонев, Kristiyan Tenkov Tenev, Pesho Stoyanov, Asen Daskalov, Georgi Veselinov, Ognyan Ivanov, Georgi Todorov, Vasil Veselinov Vutov. Благодарим на всички, които наддаваха. Благодарим даже на тези, които опитахада провалят два търга. Защото не ни отхвърлиха и макар тях най-после две деца бяха доста щастливи, а един татко най-малко закратко няма да се тормози по какъв начин ще се оправя самичък с развъждането и издръжката на своите обичани същества.

Благодарим на Лудогорец и Георги Терзиев, на Славия и Иван Минчев, на Георги Пеев, Локомотив София, ЦСКА, Левски и Васил Панайотов, Кирил Десподов, Берое и Мартин Райнов, Николай Михайлов и Валери Божинов. Всички те подариха тениски и спомогнаха за реализирането на този търг. Благодарим на Plamen Vanev Slavov, който оказа помощ доста в събирането на фланелките.

P.S. Поиграхме малко футбол с Влади, който сподели, че в действителност има огромен гений и даде обещание един ден да стане национал на България. Паолина е по-срамежлива и помоли да не я снимаме. Но е едно усмихнато и чаровно момиченце, което сме сигурни, че ще реализира фантазиите си ".




 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР