Футболистите на Волов (Шумен) загубиха у дома с 1:3 двубоя

...
Футболистите на Волов (Шумен) загубиха у дома с 1:3 двубоя
Коментари Харесай

Волов с втора поредна загуба у дома

Футболистите на Волов (Шумен) изгубиха вкъщи с 1:3 дуела със Септември 98 (Тервел). Мачът се игра на градския стадион " Панайот Волов " и бе от следващия кръг на Североизточна Трета лига. Гостите от Тервел пристигнаха в Шумен като водачи в групата след изиграните дуели от първите пет кръга. 

Още първоначално опитният Румен Николов, който в предходното състезание беше и в отбора на шуменци с глава даде голово преимущество на гостите. Няколко минути по-късно шуменци пропуснаха златния си късмет за равнене на резултата. Христо Александров нацели гредата. Това резервира резултата неизменен до края на полувремето.

В началото на втората част гостите от Тервел вкараха нов гол посредством Владислав Мирчев, но съдийската бригада от Варна видя засада. В 55-ата минута обаче Димитър Васелев простреля за повторно вратата на шуменци за 0:2. 

Близо 10 минути по-късно Денис Кадир направи резултата типичен след удар от надалеч. В 74-ата минута Волов вкара гола на достойнството. От отсъдената дузпа капитанът Симеон Савов оформи крайното 1:3. Победата в Шумен остави Септември 98 на лидерската позиция, до момента в който загубата смъкна отбора на Волов на десето място в класирането. 

САЛИМ  САЛИХ 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР