Футболистите на “Отбор на надеждата” ще тренират по бокс с

...
Футболистите на “Отбор на надеждата” ще тренират по бокс с
Коментари Харесай

Футболисти от “Отбор на надеждата” стават боксьори

Футболистите на “Отбор на надеждата” ще упражняват по бокс с някогашната международна шампионка Галина Иванова, която тази година е дипломат на отбора дружно с известния ефирен продуцент Иван Христов. Това стана ясно на специфична конференция през днешния ден, проведена от “Спортс Мениджмънт България” – компанията, която осъществя плана у нас.
 Представяне на тима на вярата @@@

На срещата с медиите Галина Иванова подари на отбора ръкавиците, с които извоюва трите най-престижни международни трофеи по бокс, като жестът бе признат от Виктор Кирков, управител на “Отбор на надеждата” и изпълнителен шеф на “Спортс Мениджмънт България”. Забележителният триумф, който символизират боксьорските ръкавици, Галина Иванова реализира след серия победи, като последната е през 2008 година над датчанката Анита Кристиансен. Именно този борбен дух известната ни боксьорка ще се опита да съобщи на момчетата от “Отбор на надеждата”. Като част от подготовката им за международното състезание по футбол за бездомни хора, което ще се организира в Мексико Сити от 13 до 18 ноември тази година, са планувани и тренировките по бокс с шампионката.
 Представяне на тима на вярата @@@

Другият дипломат на отбора Иван Христов също ще се включи в другите интензивности на отбора. Той предложения момчетата на празника на Стара Загора на 5 октомври, който съответствува със заключителния концерт на One Love Tour в града. Освен опцията да видят от близко музикалните звезди, които ще се изявяват на сцената на фестивала, проведен от Иван Христов и сътрудника му Андрей Арнаудов, футболистите от “Отбор на надеждата” ще ревизират и уменията си на терена. Младежите, които ще показват България на идното международно състезание по футбол за бездомни хора, ще премерят сили с тимовете „ Верея” и „ Берое”. Още един другарски мач ги чака, само че към този момент в София, където ще се изправят против тим, селектиран персонално от Иван Христов. Освен това тв продуцент, който е упражнявал бокс, даде обещание да се качи и на кръга с момчетата от „ Отбор на надеждата”. Снимки: ВЛАДИМИР ИВАНОВ/Sportal.bg
ФОТОГАЛЕРИЯ от конференцията ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР