Футболистите на Барселона Ламин Ямал и Алехандро Балде подновиха тренировки

...
Футболистите на Барселона Ламин Ямал и Алехандро Балде подновиха тренировки
Коментари Харесай

Позитивни новини около Барселона

Футболистите на Барселона Ламин Ямал и Алехандро Балде възобновиха тренировки със съотборниците си преди семейството на Атлетик Билбао в Ла Лига в неделя и идното дерби с Реал Мадрид на 28 октомври.

Старши треньорът на каталунския гранд Шави Ернандес се надява няколко основни играчи да бъдат възобновени до конфликта с Реал, само че ще би трябвало да прояви креативност при избора на състав за срещата с Атлетик Билбао през уикенда. Осем футболисти от първия отбор са контузени, в това число полският нападател Роберт Левандовски.

Полузащитникът Серхи Роберто е последният състезател в листата на контузените и ще остане отвън терените за няколко седмици откакто контузи крайници си на подготовка в сряда. Извън строя са още Жюл Кунде, Френки Де Йонг, Педри и Рафиня. Кунде сигурно ще пропусне дербито с гранда от Мадрид, само че за Де Йонг и Левандовски има дребни шансове да се възстановят в точния момент. Ситуацията при Рафиня също е оптимистична, до момента в който за Педри упованията са да възобнови тренировки скоро и да бъде разполагаем за срещата от Шампионската лига против Шахтьор Донецк на 25 октомври.

Барселона изостава с 3 точки от водача във краткотрайното класиране Реал. Мадридчани се готвят за посещение на Севиля и първа среща с някогашния капитан на тима Серхио Рамос.

Очаква се бранителят Дейвид Алаба да се завърне в игра откакто пропусна мачовете на националния тим на Австрия поради травма на крайници. Английският национал Джуд Белингам се радва на отлична форма откогато се причисли към Реал Мадрид и остави положителни усещания и при успеха над Италия с 3:1 във вторник. Той натрупа 10 гола в първите си 10 мача в Мадрид./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР