Футболистът на Виляреал Алекс Баена разкри, че той и семейството

...
Футболистът на Виляреал Алекс Баена разкри, че той и семейството
Коментари Харесай

Алекс Баена разкри, че е получил смъртни заплахи след скандала с Валверде

Футболистът на Виляреал Алекс Баена разкри, че той и фамилията му са получили смъртни закани откакто бе замесен в скандал с играча на Реал Мадрид Федерико Валверде. Баена бе упрекнат, че е обидил Валверде, употребявайки бременността на брачната половинка му, само че състезателят на Виляреал отхвърли. След мача сред двата отбора Алекс Баена е бил атакуван физически от Федерико Валверде, след което той подаде тъжба против футболиста на Реал. 
 Валверде е застрашен да не играе футбол до половин година Валверде е застрашен да не играе футбол до половин година
" Заплахи, обиди и даже персонални известия, в които ми пожелават гибелта на фамилията ми ", съобщи Баена във връзка отзвукът от абсурда след срещата на стадион " Сантяго Бернабеу ", приключила с триумф с 3:2 за гостите от Виляреал.
 Официално: потърпевшият състезател на Виляреал подаде тъжба в полицията против Валверде Официално: потърпевшият състезател на Виляреал подаде тъжба в полицията против Валверде
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР