Футболистът на „Вихрен“ Даниел Златков, по-известен като БГ Роналдо, се

...
Футболистът на „Вихрен“ Даниел Златков, по-известен като БГ Роналдо, се
Коментари Харесай

БГ Роналдо проговори за жестокото меле в дискотеката му

Футболистът на „ Вихрен “ Даниел Златков, по-известен като БГ Роналдо, се съгласи да показа своята позиция по абсурда в дискотеката „ Fashion hall” на Кулата, която стопанисва. В новогодишната нощ в заведението се развихри крепко меле с присъединяване на две компании празнуващи. Най-потърпевш в багра се оказа 26-годишният Николай Хиджев. Синът на локалния предприемач Красимир Хиджев е откаран в петричката болница с голям брой контузии по главата и е приет в болница в хирургично поделение с комоцио. Той е бил пребит от братята от село Тополница Дафин и Венелин Николови.

Ето какво описа за случилото се Д. Златков пред Струма: „ Посрещнах Нова година с другари в дискотеката. През нощта стана някакво сдърпване, а след намесата на защитата двете компании бяха изведени на открито. Там не съм забелязал да има проблеми, тъй като към този момент беше пристигнала полицията и ситуацията се укроти. Непосредствено откакто служителите на реда си потеглиха, едната група се върна и опита да влезе в дискотеката, мислейки, че противниците им са още там. Охраната е отказала да ги пусне и очевидно ядосани от този факт, хвърлили някакви предмети и счупили входната врата, която е стъклена. След това под паника се разбягали и при повторното идване на органите на реда от тях към този момент нямаше и помен. Бухалки и други оръжия аз не съм видял. Според мен това е пресилено. В полицията не са ме викали, тъй като никой не е подавал тъжби. Нито аз, нито някой от моите хора е потърпевш.

Всяко зло за положително. Дискотеката се нуждаеше от ремонт и таман в този момент е най-удобният миг да го създадем. Към вандалите не мисля да представям финансови искания, тъй като не ми изглеждаха като хора, които биха могли да платят каквото и да било. Заедно с полицията изпратихме последните посетители на зазоряване и се прибрахме обикновено “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР