Футболистът на ЦСКА, Валентин Антов, говори заедно с наставника на

...
Футболистът на ЦСКА, Валентин Антов, говори заедно с наставника на
Коментари Харесай

Антов: Допуснали сме достатъчно грешки дотук и нямаме право на повече

Футболистът на ЦСКА, Валентин Антов, приказва дружно с наставника на "червените ", Милош Крушчич, на конференция преди мача против Царско село от 23-ти кръг на efbet Лига.

Младокът съобщи, че се радва, че играе добре за тима и се надява да продължава в същия дух.

"Аз желая да се знае, че желая да съм потребен на тима. И на двете позиции се усещам добре. Важното е къде ще реши треньора, тъй че да бъда потребен на тима ", съобщи Антов.

"Гледам да не се въздействам от спекулациите, не знам дали са истина. Гледам да упражнявам съществено, да се представяме добре с ЦСКА. Искаме да си свършим работата, пък не обръщам внимание на спекулациите. Ако има нещо да става, ще става в бъдеще, тъй че аз съм фокусиран. "

"Не мисля, че може да си позволим да подценим тима на Царско село. Допуснали сме задоволително неточности и нямаме право на повече. Имаме да наваксваме, гледаме съществено на мача. Искаме да вземем трите точки и да продължим напред ", съобщи Антов.

"Голяма чест е да играя за ЦСКА. Мисля, че е хубаво, че върша мощни мачове, желая да не преставам да го върша. Имаме си цели, желая да оказвам помощ да се представим на допустимо най-високо равнище. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР