Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Игрча

...
Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Игрча
Коментари Харесай

Тиаго: Трябва да си свършим работата, но вече не всичко зависи от нас

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи премията си за Игрча номер 1 на 32-ия кръг в Първа лига.

„ Искам да благодаря за тази премия и ще не преставам да се боря да печеля още такива. Надявам се с моя труд да получам още повече такива награди. Трябва да си свършим работата, само че към този момент не зависи единствено от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка”, разяснява Тиаго Родригес и продължи:

„ Ние се опитахме да създадем най-хубавото. Не се получи, само че не би трябвало да склоняваме глава, а да продължаваме напред и да си вършим нашата работа. Не би трябвало главата да ни е на друго място, с изключение на в нашата работа. Професионалисти сме и би трябвало да знаем да живеем с тези неща и да даваме оптимално от нас за треньора, който сега управлява тима.Винаги излизаме за победа. Но постоянно да направиш еднакъв е по-добре от загуба. Като не успеем да спечелим, най-хубавият резултат е еднакъв.”

„ ЦСКА е най-хубавият тим в България и който не идва с настройка за първото място е на неверно място. Винаги се трудим доста интензивно да спечелим мачовете. Тръгването на Любо Пенев беше ненадейно, само че ние си вършим нашата работа. Поднових контракта си за три години, тъй че, в случай че не бях благополучен, нямаше да го направя. Ще се разпределям оптимално за клуба и постоянно давам най-хубавото, с цел да пазя фланелката. Има доста фактори, които въздействат. Много пъти играеш 90 минути и топката не влиза. Друг път има един рикошет и топката влиза”, показа още футболистът на ЦСКА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР