Футболистът на Тотнъм Деле Али поднесе своите извинения на последователите

...
Футболистът на Тотнъм Деле Али поднесе своите извинения на последователите
Коментари Харесай

Деле Али се извини за шегата с коронавируса

Футболистът на " Тотнъм " Деле Али сервира своите извинения на почитателите си в обществените мрежи, откакто си направи смешка с... ковид.

В малко видео в платформата " Снапчат " полузащитникът се появи с шапка и маска, а по-късно насочи камерата към мъже от азиатски генезис, които приказват. Али изглеждаше кахърен в тази компания. " Корона какво! Гледайте със тон ", гласеше описанието към видеото. Али разгласява и фотография, до която написа, че е прекомерно бърз, с цел да бъде инфектиран.

Tottenham midfielder Dele Alli has issued an apology after appearing to mock an Asian man and making jokes about the ongoing deadly #coronavirus outbreak, despite having an Asian teammate.

Should Dele be fine by @FA?

Remember Bernardo Silva - Mendy saga.#THFC #COYS pic.twitter.com/MVTya1STWJ
— MOLATsportgist ™ (@Molatsportgist) February 10, 2020

След като част от неговите почитатели се почувстваха наранени и даже го нарекоха " расист ", той се извини с ново видео.

" Искам да се извиня за клипа от през вчерашния ден. Не беше смешно. Разбрах го и незабавно го изтрих. Изложих себе си и клуба си. Не желая да си мислите такива неща за мен. Това не е нещо, с което би трябвало да се майтапим. Моля се за всички наранени в Китай ", сподели футболистът в новото видео.

Dele Alli Apology Vid: pic.twitter.com/SBN57d1LjU
— NketiahSquad (@NketiahSquad) February 9, 2020
Коронавирусът лиши живота на над 900 наранени в Китай. Повече от 40 000 са инфектирани, като от 24 страни по света потвърдиха, че на тяхна територия се намират заболели.

Лекарите се пробват да изработят ваксина против вируса. От Световната здравна организация към момента не се наемат да кажат дали пикът на епидемията е минал.
Жертвите на ковид към този момент са над 900 От СЗО оповестиха, че са следят притеснителни случаи на разпространяване на болестта хора, които не са били в Китай
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР