Футболистът на Спартак Варна Румен Руменов изигра 90 минути при

...
Футболистът на Спартак Варна Румен Руменов изигра 90 минути при
Коментари Харесай

Румен Руменов: Като за първа контрола играхме доста добре

Футболистът на Спартак Варна Румен Руменов изигра 90 минути при успеха на “соколите ” с 2:1 в първата си контрола през зимната подготовка против Локомотив Горна Оряховица.

На няколко пъти Руменов имаше опция за попадение.

Как видя мача от вътрешната страна?

Дойдоха доста нови момчета и мисля, че по този начин образуваме един много добър тим. Като за първа контрола създадохме доста положения, не можахме да осъществяваме всичките от тях, които видяхте. Надявам се да стартираме да вкарваме повече голове. Тепърва старши треньорът ще каже неговите условия. Все отново сме при започване на подготовката. Краката са ни тежки, имаме доста бегови извършения. Тепърва ще разберем какво изисква старши треньора, а съюо по този начин като тактичност, завършваща фаза, отбранително – също. Много се надявам да играем добър футбол и да останем в групата. Целта ни е това.

В игра усеща ли се разликата с включването на новите футболисти?

В игра се опитваме повече да държим топката, да играем по-бързо и да, в действителност има доста качествени футболисти.

При изискване, че тези момчета пристигнаха в този момент, може ли времето за сработване да даде резултат и да съумеете да се спасите, а и да покажете игра, която да удовлетворява почитателите?

Абсолютно. Мисля, че всеки един футболист е експерт и това му е работата бързо да се приспособява. Надявам се да играем доста добре, да изпълняваме това, което треньорът ни каже. Просто новите футболисти би трябвало бързо да се приспособяват.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР