Футболистът на Рома - Николо Дзаниоло е имал безсънна нощ,

...
Футболистът на Рома - Николо Дзаниоло е имал безсънна нощ,
Коментари Харесай

Въоръжени тифози заплашили със смърт Дзаниоло

Футболистът на Рома - Николо Дзаниоло е имал безсънна нощ, откакто е бил проследен до дома си от гневни тифози на отбора след загубата от Наполи, които са му отправили и смъртни закани, оповестява вестник " Гадзета дело Спорт ".

Това е станало в нощта на неделя против понеделник, като петнадесетина фена на Рома са се озовали през къщата на Дзаниоло и са го заплашили в лицето, като са поискали от италианския национал незабавно да се махне от тима.

Агресорите на играча са били въоръжени. Дзаниоло е трябвало да потърси помощ от полицията. След няколко минути униформени чиновници са пристигнали пред дома на ужасения футболист, с цел да подсигуряват сигурността на фамилията му.

Посланието на тифозите е било прекомерно ясно - в случай че Дзаниоло остане в Рим до края на месец юни, когато изтича договорът му, тези месеци ще бъдат доста сложни за халфа, който към този момент не е мечтан от публиката на " вълците ", откакто заявява желанието си да напусне отбора, а към него има интерес от страна на Милан и британския Борнемут.
 Рома прати Шомуродов чартърен в Специя
Рома прати Шомуродов чартърен в Специя

Ще играе там до края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР