Футболистът на Реал (Мадрид) Лука Йович вбеси сръбските власти и

...
Футболистът на Реал (Мадрид) Лука Йович вбеси сръбските власти и
Коментари Харесай

Сърбия плаши с арест играч на "Реал" за нарушена карантина

Футболистът на " Реал " (Мадрид) Лука Йович вбеси сръбските управляващи и сънародниците си, откакто наруши карантината за ковид и се прибра в Белград, с цел да чества рождения ден на приятелката си София Милошевич съгласно сръбски медии. Нападателят изясни, че се е прибрал от Мадрид, откакто си е направил тест за COVID-19, който е бил негативен. Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич подлага на критика Йович, а президентът на страната Александър Вучич съобщи, че футболистът ще бъде задържан, в случай че наруши карантината още един път.

" За страдание, имаме отрицателни образци, давани от нашите футболни звезди. Те печелят милиони, само че нарушават доброволните карантини и се връщат тук ", съобщи Бърнабич. 

Освен Йович, в Сърбия се е прибрал и футболистът на втородивизионния италиански " Асколи " Никола Нинкович. Президентът на Сърбия Александър Вучич подлага на критика футболистите: " Тези млади мъже са милионери и си мислят, че могат да вършат всичко. Не може. Всеки ще бъде осъден, в случай че не съблюдава закона. Сигурен съм, че те съжаляват за дейностите си. И двамата са в изолираност, а в случай че я нарушат, ще бъдат задържани. "

Самият Йович се опита да се оправдае с това, че " не е получил указания " какво би трябвало да прави и съобщи, че е имал позволение да се прибере в Сърбия. Той отхвърли, че е чествал по улиците на Белград с приятелката си. 

" Първо - доста скърбя, че съм основна тематика в последните дни и скърбя за това, че се написа за мен, а не за основните герои, които се борят с тази рецесия - докторите и всички в опазването на здравето. В Мадрид пробата ми за COVID-19  беше отрицателен, тъй че взех решение да пътувам до Сърбия, с цел да поддържа нашите хора, както и да бъда покрай фамилията си. Това се случи с позволение от клуба. След идването ми бях тестван още веднъж и тестът беше отрицателен. Много скърбя, че някои хора не са си свършили работата професионално и не са ми дали съответни указания по какъв начин да се държа в изолираност . В Испания имаш право да отидеш до супермаркет или аптека, което не се случва тук. Искам да се извиня на всички, в случай че съм сложил някого в заплаха. Надявам се да преодолеем това дружно ", съобщи Йович. 

Преди това неговият татко Милан Йович съобщи, че синът му не нарушава разпоредбите и излиза единствено до супермаркета. " Лука е добър, просветен, само че медийният му облик не е действителен. Все едно е умъртвил някого. Прибра се в Сърбия с позволение от клуба и не е направил нищо неприятно. Мислите ли, че тези вести няма да стигнат до Испания? Това може да повлияе на кариерата му. Сега би трябвало да потвърждаваме на " Реал " (Мадрид), че това не е правилно и той не е направил нищо неприятно ", сподели Милан Йович.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР