Футболистът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера най-вероятно ще бъде изправен

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера най-вероятно ще бъде изправен
Коментари Харесай

Властите погнаха звезда на Юнайтед за участие в уреден мач

Футболистът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера най-вероятно ще бъде изправен пред съда за присъединяване в уречен мач през 2011 година. 28-годишният ас на „ алените дяволи “, както и други футболни звезди, бяха част от разследваните футболисти, взели присъединяване в дуела от испанското състезание сред Реал Сарагоса и Леванте през 2011 година, за който се твърди, че е бил уречен.

Властите в Испания събираха информация към въпросния дуел и водиха свое следствие повече от три години. Мачът приключи с победа на Сарагоса с 2:1, а това резервира елитния им статут за идващия сезон, за сметка на Депортиво Ла Коруня, който изпадна в Сегунда дивисион.

По това време Ерера бе част от отбора на Сарагоса, а проверяващите органи в Испания оповестиха, че най-вероятно той също е бил замесен в схемата за погашение на избрани суми към футболистите на Леванте, които е трябвало да играят симулативно в този мач.

Испанският национал изрично отхвърля всевъзможни нерегламентирани дейности, само че по всичко проличава, че напълно скоро ще бъде свикан в съда, с цел да даде подробни пояснения. Ерера бе замесен в сагата, откакто стана ясно, че незабавно след мача е получил съществени финансови бонуси от своя клуб, които обаче, самият твой твърди, че незабавно е върнал.

Андер Ерера е един от 33-мата играчи, които са обект на огромното следствие, от което е част и капитанът на Атлетико Мадрид Габи.

Очаква се делото по случая да стартира през лятото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР