Футболистът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е договорил личните си

...
Футболистът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е договорил личните си
Коментари Харесай

Стърлинг ще бъде най-високоплатеният играч на Челси

Футболистът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е договорил персоналните си условия с Челси и напълно скоро прехвърлянето му на „ Стамфорд Бридж “ ще бъде доказан публично. 27-годишният британски национал бе една от главните цели на мениджъра Томас Тухел за това лято. Германецът се е срещнал персонално с британския национал още преди няколко седмици, на която го е убедил да се причисли към лондончани.

„ The Telegraph “ твърди, че Стърлинг ще получава малко по-висока заплата от тази, която досега прибираше на „ Етихад “, която в размер на 300 000 паунда седмично. Това значи, че към този момент той ще бъде най-високоплатеният състезател на Челси, откакто Ромелу Лукаку се завърна в Интер.

Очаква се Манчестър Сити да прибере към 45 милиона паунда за крилото (б.р. - съгласно някои източници ще има и спомагателни 10 милиона под формата на бонуси). Точно за толкоз „ жителите “ продадоха преди няколко дни Габриел Жезус на Арсенал.

Договорът на Стърлинг с първенците изтичаше след 12 месеца. Той означи 131 гола в общо 339 мача за Манчестър Сити. Очаква се прехвърлянето да бъде публично доказан до часове.

Chelsea agree personal terms with Raheem Sterling over Man City transfer
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР