Футболистът на Лудогорец - Спас Делев, видимо беше разочарован след

...
Футболистът на Лудогорец - Спас Делев, видимо беше разочарован след
Коментари Харесай

Делев разочарован: Животът продължава, трябва да вдигаме главите

Футболистът на Лудогорец - Спас Делев, очевидно беше отчаян след отпадането на " орлите " от Олимпия Любляна във втория предваритерен кръг на Шампионската лига. Българският национал остана на мнение, че всеки е дал максимума от себе си, само че отборът е позволил групови неточности, които са били решаващи за изхода от дуела.

„ За жал отпаднахме. Наши неточности, допуснахме лесни голове да ни вкарат. Какво да ви кажа? Животът продължава, би трябвало да подвигаме главите, да се активизираме и да чакаме другия мач да се изправим “.

„ Треньорът би трябвало да ни покаже грешките, които сме създали, така и хубавите неща, които, щом сме изгубили, не са били доста. Тренорът ще ни покаже къде можем да се поправими. Всичко, което можеше да се случи в отрицателен проект, се случи “.

„ Разочарованието е голямо, тъй като задачата на Лудогорец постоянно е да продължаваме напред и да гоним групите на Шампионска лига. Не се получи. Всеки даде максимума от себе си, само че в този момент би трябвало всеки един да види грешките си и да ги поправи “, съобщи Делев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР