Футболистът на Локомотив (Пловдив) - Бирсент Карагарен говори след успеха

...
Футболистът на Локомотив (Пловдив) - Бирсент Карагарен говори след успеха
Коментари Харесай

Карагарен: Ще дам всичко от себе си за Локомотив!

Футболистът на Локомотив (Пловдив) - Бирсент Карагарен приказва след триумфа над ЦСКА 1948 с 2:1 в последната контрола на отбора. Той съобщи, че не счита, че ще бъде звездата на тима през новия сезон и добави, че клубът е най-съществен.

" Мисля, че сме подготвени. Беше тежка подготовка. Изкарахме близо 20 дни, малко сме изморени, само че след почивката нещата ще се оправят ", стартира Карагарен.

" Чувствам се добре. Във у дома всеки знае, че е най-добре. Хората ме обичат, както и аз тях. Готов съм да дам всичко от себе си. Не мисля, че ще съм звезда. Целият тим би трябвало да едно цяло, да няма звезди. Трябва да се поддържаме и оказваме помощ взаимно и нещата да вървят. Най-важен е Локомотив. Мисля, че нещата ще се получат ".

" Бруно Акрапович е много добър треньор. Играл е, доколкото разбирам в огромни тимове. Има огромни условия. Ние всички ще сме подготвени да съблюдаваме това, което желае той. Някой път може да не се получи. Но това е футболът ".

" Аз съм подготвен да дам всичко от себе си за тима, а почитателите дано просто да поддържат тима ", приключи Карагарен.

 Феновете на Локомотив (Пловдив) провеждат екскурзия за гостуването на ЦСКА
Феновете на Локомотив (Пловдив) провеждат екскурзия за гостуването на ЦСКА

Вижте известието на последователите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР