Футболистът на Левски Асен Митков говори след поражението на неговия

...
Футболистът на Левски Асен Митков говори след поражението на неговия
Коментари Харесай

Асен Митков: До този момент сме свършили половината работа на лагера в Турция

Футболистът на Левски Асен Митков приказва след провалянето на неговия отбор с 0:3 от чешкия Баник Острава в контролна среща сред двата отбора, която те изиграха в Белек Турция.

И трите попадения във вратата на " сините " паднаха през първата част, което предстоящо накара Митков да признае за неточности в защитата на българският отбор.

Младият халф регистрира още, че в състава на столичани липсва класа в завършващата фаза на офанзивата.

" Мисля, че играхме задоволително нападателно и стояхме добре на терена, играхме добре с топката. Но допуснахме неточности в отбрана, не успяхме да се оправим с дългите топки зад тила на защитата и ни вкараха три гола. Липсва ни класа при последния удар и пас. Има неточности, обикновено е. До този миг сме свършили съвсем половината работа по време на лагера в Турция, само че ни остава и другата половина, с цел да сме подготвени за мачовете от шампионата ", показа Митков.

Юношата на " сините " даде своето мнение и по тематиката с прехвърлянията в клуба и по-конкретно привличането на Карлос Охене и Фабио Лима.

" Не е моя работа да разясня прехвърлянията в отбора. Познавам Карлос Охене, който играе от доста време в българското състезание, умел футболист е. Надявам се новите да ни оказват помощ през втория дял на сезона ", приключи Асен Митков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР