Футболистът на Лацио Сергей Милинкович-Савич заяви, че напоследък не е

...
Футболистът на Лацио Сергей Милинкович-Савич заяви, че напоследък не е
Коментари Харесай

Милинкович-Савич: В последните месеци не правех това, което се изисква от мен

Футболистът на Лацио Сергей Милинкович-Савич съобщи, че в последно време не е бил в оптимално добра форма, само че прекъсна серията от мачове без попадение с гол при гостуването на Монца, извоювано с 2:0.

„ Това са три големи точки за нас, защото ще задържим по-дълго второто място “, сподели Милинкович-Савич пред DAZN.

Лацио е втори във краткотрайното класиране с 55 точки, третият Милан е с 51, а Интер и Рома имат по 50 точки в актива си. Лидер в Серия А е отборът на Наполи със 71 точки след 28 кръга.

Сръбският национал не се бе разписвал за Лацио от 24 януари и мача против Милан. „ Най-после съумях да отбележа още веднъж. Наистина ми липсваше това възприятие. Получих много рецензии и отрицателни думи, само че този гол ще ми помогне “, разяснява Сергей Милинкович-Савич.

„ Осъзнавам, че в последните няколко месеца не успявах да направя това, което се чака от мен. Това беше сложен интервал. Опитвам да прогресирам всеки ден, упражнявам крепко, в това число директни свободни удари “, добави Милинкович-Савич.

Попитан за бъдещето си в клуба, защото договорът му изтича през юни 2024 година, 28-годишният сърбин отговори: „ Концентриран съм върху изявите си на терена и постигането на задачите на тима. Не желая да приказвам за подновяването на контракта ми, ще забележим в края на сезона. “/ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР