Футболистът на италианския национален отбор и Ювентус Леонардо Бонучи се

...
Футболистът на италианския национален отбор и Ювентус Леонардо Бонучи се
Коментари Харесай

Бонучи: Вратарят на българите направи няколко големи спасявания

Футболистът на италианския народен тим и Ювентус Леонардо Бонучи се изрече ласкаво за играта на българския вратар Георги Георгиев при равенството 1:1 със „ Скуадра адзура “ във Флоренция в мач от международните квалификации.

Това беше първи мач за Италия след спечелването на купата от Европейското състезание по-рано това лято.

„ Тежък мач, упованията ни, че те ще се бранят добре се оправдаха. Имахме опцията да спечелим, само че бяхме прибързани и неточни в решаващия миг. Съжалявам, тъй като след 11 юли искахме да отпразнуваме новия старт с победа. Но пък видях духа, който имахме на европейското състезание. Играхме нашата игра във връзка с интензивността и експанзията в цялата среща “, съобщи Бонучи, който изигра своя мач №100 с екипа на Италия..

„ Допуснахме гол, в който външният им футболист нямаше по какъв начин да бъде спрян, само че пък и нямаше хора в зоната, в която българите извадиха топката “, продължи бранителят.

„ През второто полувреме не получихме удар към вратата, само че вратарят им направи няколко огромни спасявания. Нека в този момент помислим за неделя: занапред нататък всички мачове ще би трябвало да бъдат извоювани. Знаехме, че против Швейцария би трябвало да спечелим и двете срещи и по този начин ще бъде. Отиваме там, с цел да спечелим, а по-късно ще забележим завръщането през ноември какво ще ни донесе като класиране “, сподели още Бонучи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР