Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Галин Иванов получи приза за

...
Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Галин Иванов получи приза за
Коментари Харесай

Галин Иванов: Всички мислят Левски за фаворит във финала, но ЦСКА има по-опитни футболисти

Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Галин Иванов получи наградата за състезател номер 1 на 28-ми кръг на efbet Лига. Той приказва много забавни неща, само че обърна внимание и на обстановката с шампионската купа на Лудогорец и финала за Купата на България.

" Надявам се тази премия да не е последна и да има двойно по толкоз и да съм жив и здрав.

Още съм млад, нищо, че съм на 34. Чувствам се добре физически и душевен. Като виждам какво идва изпод, няма да се откажа скоро. Разбира се ЦСКА 1948 ще се бори за седмото място. Ако спечелим мача в събота ще се успокоим малко. Нека първо спечелим този дуел.

Договорът ми с ЦСКА 1948 изтича. Имам към този момент оферти, само че не бързам с отговор. Искам първо да минат всички мачове, да свърши шампионата и тогава ще реша кое е най-добре за мен. Ще забележим какво ще се случи с нашия тим и след края на сезона ще се реши къде ще съм. Запитванията са повече от България ", сподели Иванов.
 Николай Киров ще гледа играчи на Царско село
Николай Киров ще гледа играчи на Царско село

В състава на последния в класирането има още няколко момчета, които провокират интерес у родните клубове

Той се върна на старта на шампионата. " Смениха се много играчи. Имаше много млади момчета, които не бяха подготвени за efbet Лига. Искат да играят тук и се заблуждават, че е като в Б или В група. То си пролича. Смениха се много треньори. Ръководството взе ограничения и постави треньор, който стабилизира нещата и в този момент мисля, че сме ОК. Лично не е идвал да каже дали има цел, само че задачата постоянно е да побеждаваме. Ние желаеме да станем 7-ми, с цел да играем бараж за Европа. Първо би трябвало да спечелим това място и в случай че стигнем до такава степен да се вземат класни играчи. Надявам се да се случи това нещо. Колективът е на доста положително равнище. Всички се познаваме добре. Нямаме никакви проблеми в това отношение. Събираме се с момчетата отвън тренировки, приказваме си. Ако се резервира този колектив и за идващия сезон тимът ще се бори освен за шестицата, само че и за по-предни позиции ", съобщи играча.

" Винаги съм подготвен за националния тим. Това не предстои на подозрение. Там има треньор и управление. Имам над 20 мача. Доста млади футболисти се пробват да интегрират, само че това си е решение на треньора. Готов съм да оказвам помощ ", добави той.

" Лудогорец е първенец, а може и още толкоз пъти да стане първенец. Там равнището е европейско. Организацията е на друго равнище, футболистите са на друго равнище. Другите тимове са неуверени. Лудогорец вземат значимите мачове, дербитата. Ние ги бихме, само че несъмнено още толкоз ще са първенци. Сега Левски, в случай че остане Станимир Стоилов, ще се опитат да ги спрат, само че не мисля, че ще съумеят. Базата, която има, терените, на които тренира и стадиона, на който играе. Всеки тим би трябвало да има стадион, най-малко три тревни терена, а след това да приказваме за резултати, народен тим и какво ли още не. Докато нямаме един стадион, няма какво да приказваме за футбол ", съобщи Иванов.

Той даде своята прогноза за финала за Купата на България. " Доколкото слушам всички мислят, че Левски ще завоюва, само че аз не съм уверен. Труден мач ще е за Левски, ЦСКА има по-опитни футболисти. Ще има доста хора, нека няма проблеми по трибуните ", приключи нападателят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР