Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов смята, че отборът

...
Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов смята, че отборът
Коментари Харесай

Младенов: Няма да имаме проблем да останем в Първа лига

Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов счита, че тимът няма да има проблем да извърши задачата си и да резервира мястото си в Първа лига.

„ Бързо се разбрахме с Етър. Бързо се стигна до моя трансфер. Чувствам се прелестно. Вече се приспособих в тима. Направихме добре подготовка в Турция. Надявам се да оказа помощ на тима да реализира задачите си “, разяснява Младенов.

„ Знаех, че Красимир Балъков ще бъде треньор. Разбира се, че е чест за всички футболисти, които сме в Етър да работим с него “, добави той.

„ Трябва да го слушаме и да изпълняваме неговите условия.Мисля, че няма да имаме проблем с задачите, които сме си сложили. Всичко е доста по-професионално в Етър. Работим доста. Всеки един футболист слуша какво му се споделя. Всичко е цялостен професионализъм. Все едно сме в Германия “, продължи играчът на Етър.

„ За тази година задачата ни е тимът да се резервира в елита на България. Следващата година ще се мисли за нещо по-сериозно. Няма да имаме проблем с това нещо и ще може да осъществим задачите си “, сподели още Даниел Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР