Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще пропусне реванша срещу

...
Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще пропусне реванша срещу
Коментари Харесай

Антоан Гризман ще пропусне реванша между Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао от полуфиналите за Купата на краля

Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще пропусне реванша против Атлетик Билбао от полуфиналите в шампионата за Купата на краля в Испания, удостовери старши треньорът Диего Симеоне.

Гризман не е съумял да се възвърне в точния момент от травмата в глезена, получена в срещата преди седмица в Шампионската лига, а гостуването следва в четвъртък вечер. Атлетик Билбао победи Атлетико Мадрид с 1:0 като посетител в първия мач от полуфиналния конфликт.

" Той няма да вземе присъединяване в дуела. Трябва да се възвърне изцяло. Направи големи старания, с цел да бъде разполагаем. Тези, които го заместят, ще го създадат по най-хубавия вероятен метод ", увери наставникът на мадридчани Диего Симеоне.

" Ще играем против тим, който постоянно се показва на равнище и сложен противник, който прави добър сезон. Ще създадем каквото е належащо. Ще се опитаме да стартираме добре в срещата, само че във футбола от време на време се случват непредвидени неща. Нашият съперник има преимущество и ще играе пред своите почитатели ", добави експертът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР