Футболистът Мартин Тошев се ожени за сексбомба, научи HotArena. Талантът

...
Футболистът Мартин Тошев се ожени за сексбомба, научи HotArena. Талантът
Коментари Харесай

По време на пандемия: Футболист се ожени за гореща мацка в Казахстан

Футболистът Мартин Тошев се ожени за сексбомба, научи HotArena ". Талантът от село Крупник, който рита за казахстанския " Жетису ", подвигна женитба в някогашната руска република с годеницата си Надя. Щастливото събитие се е състояло при започване на предишния месец в град Талдъкорган.

Във времена на международна пандемия, надалеч от вкъщи, голаджията и силиконката се вричат във безконечна обич. Без роднините и с малко другари. Двамата подписват, след което черпят малцината си познати в Казахстан. " Вече сме публично семейство " , похвали се Тошев, който театралничи с красивата Надя с брачните им халки.Юношата на ЦСКА и сексбомбата се сгодяват при започване на коронакризата. Решават, че откакто са изолирани от всички и не могат да се завърнат в България, би трябвало да сплотят още повече връзката си. И се взимат публично. Чак в Казахстан, където Надя се мести поради любовта на живота си, написа " България Днес ".

" Имам потребност от твоята обич. Ти си ми щастието ", признава сексбомбата, която, преди да загърби всичко и да замине за отдалечен Казахстан, работи в Министерството на спорта. Мартин и Надя не стопират да обикалят из хубостите на Казахстан. Двойката не стопира и всеки свободен ден се пробват да опознаят природата на някогашната руска република.

Като същински двойка, Мартин и Надя вършат всичко дружно. Те започват общ бизнес. Новоизлюпеното семейство се захваща с продажбата на очила в интернет.В момента Тошев е една от огромните звезди в тима на " Жетису ". Миналия сезон 30-годишното крило стана голмайстор на тима. Тошев има богата кариера у нас и в чужбина. Играл е в " Черноморец " (Бс), " Славия ", " Септември " (Симитли), " Пирин " (Благоевград), " Септември " (Сф), в немските " Ерцгебирге " и " Аален " и в ливанския " Ал Ахед ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР