Футболен клуб Янтра (Габрово) призова феновете си за подкрепа в

...
Футболен клуб Янтра (Габрово) призова феновете си за подкрепа в
Коментари Харесай

Янтра призова феновете си за подкрепа

Футболен клуб Янтра (Габрово) прикани почитателите си за поддръжка в дуела против Литекс от 28 кръг на Втора професионална лига, който ще се играе на 13 април от 17:00 часа на стадион " Христо Ботев ".

Момчетата на Велислав Вуцов ще имат потребност от своите почитатели в конфликта против един от претендентите за елита. Янтра се намира на 6-та позиция във краткотрайното класиране с актив от 43 точки, а Литекс е на 12-о място с 32.

Предвид упования огромен интерес към мача и комфортния час, в съботa ще бъдат отворени два входа за последователите на Янтра. Това са обичайният северен вход (откъм стълбите) и в допълнение, горният южен вход на стадион " Христо Ботев " - ситуиран на ул. " Баба Зара " и ул. " Митко Палаузов ".

Билетите за идния мач към този момент са в продажба. Те могат да бъдат закупени от почитател магазина на клуба в Семеен кодекс " Христо Ботев ", който работи в делничните дни от 17:00 часа до 20:00 часа, както и в събота от мрежата на Евентим и при сътрудниците им - бензиностанции ОМВ, книжарници Ориндж, Технополис и Български пощи. Касите на стадиона ще бъдат отворени час преди мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР