Футболен клуб Хебър иска наказание за реферите на мача срещу

...
Футболен клуб Хебър иска наказание за реферите на мача срещу
Коментари Харесай

Хебър пуска жалба срещу съдийството на мача с Локо

Футболен клуб Хебър желае наказване за реферите на мача против Локомотив(Пд), който се игра през днешния ден на стадион " Васил Левски ". Срещата приключи с победа на пловдивчани с 1:2, само че от Хебър са извънредно недоволни от съдийството. 

По този мотив на следващия ден клубът от Пазарджик ще подаде публична контестация в БФС против основния арбитър Димитър Димитров(София), асистента му Владимир Велев(София) и ВАР реферите Драгомир Драганов(Варна) и Димо Вълчев(Варна).

Претенциите към родения в Перник Димитър Димитров са за слаб дисциплинарен надзор към футболисти на Локомотив(толериране на груба игра без санкции) и смехотворно продължение на мача от едвам 2 минути на фона на 8 осъществени смени и куп спирания на играта. 

Основната рекламация на Хебър обаче е обвързвана с незачетения в 45-а минута изравнителен гол на Хлеб Бухал за 1:1. Според шефовете на новаците в efbet Лига реферите погрешно са отменили попадението поради несъществуваща засада, с което експлицитно са повлияли на резултата. На видеозапис от срещата се вижда, че при подаването към Бухал с топката играе Ивайло Михайлов, а не Мартин Михайлов, който е в засада. Първият е в чиста позиция и продължава пътя на топката към Хлеб Бухал, която я вкарва във вратата на Локо(Пд). Преценката за това е направена от ВАР-съдиите Драганов и Вълчев. 

От Хебър показват и недоумението си за какво за повече от половината мачове на отбора се изпращат рефери от Варна - на терен или за ВАР, в случай, че локалния ФК Спартак е главен съперник на пазарджиклии в борбата за оцеляване.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР