Футболен клуб Етър“ във Велико Търново търси втори нападател, за

...
Футболен клуб Етър“ във Велико Търново търси втори нападател, за
Коментари Харесай

„Етър“ търси втори нападател

Футболен клуб „ Етър “ във Велико Търново търси втори нападател, с цел да окомплектова изцяло тима. Това разгласи в сряда генералният управител на виолетовите Красимир Балъков.

Той заяви, че 25 са състезателите на отбора, включително и трима вратари, с които сега работят треньорите и управлението като досега са привлечени трима нови футболисти. Новите състезатели са Душан Младенович, Дани Младенов и Георги Пашов,. Амбицията на Балъков и управлението на тима е да се обезпечат по двама играчи на всяка позиция. Той разказа и профила на бъдещия нападател, само че направи ангажимента, че сега заради лимитирани финансови средства е доста мъчно да бъде притеглен подобен от българските футболисти.

„ Ние търсим раздвижен нападател, който може да игразад гърба на Бадара, защото Бадара е таран, нападател, характерен централен нападател. Той би трябвало да бъде по качества малко по- друг от този, който имаме, и в случай че не намерим подобен човек ще останем с по -офанзивните ни халфове да играят тази роля, защото имаме много хора които могат да играят на тази позиция “, разяснява Балъков.

На 18 януари съставът на „ Етър “ отпътува за Стара Загора, където ще играе другарски мач с „ Верея “. Балъков сподели, че гледа на контролата по- скоро като подготовка. Той даде добра оценка на подготовката в Дряново, където състезателите бяха на подготвителен лагер. Ясни са към този момент датите на приятеулските срещи в Анталия, за където виолетовите ще отпътуват на 20 януари. На 23 януари е първият мач в Анталия с „ Лех “- Познан, Полша, на 27 януари – с „ Железничар “ Сараево, на 30 януари- със „ Стумбрас “ – Литва, а на 2 февруари с „ Люблен “, Любляна. На 10 февруари от 14 часа на стадион „ Ивайло “ болярите ще се срещнат с „ Литекс “, като срещата ще е „ генерална подготовка “ преди началото на пролетния полусезон. Балъков заяви още, че първата публична среща от шампионата в Първа лига е със „ Септември “ -. София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР