Функция, която има за цел да даде на потребителите на

...
Функция, която има за цел да даде на потребителите на
Коментари Харесай

Instagram тихомълком пусна функция за дезинформация, която предизвика твърдения за стелт цензура

Функция, която има за цел да даде на потребителите на Instagram надзор върху метода, по който процесът на инспекция на обстоятелствата на Meta въздейства на техните излъчвания, провокира противоположна реакция и спекулации, откакто компанията го пусна безшумно с малко пояснения.

В актуализация във вторник на обява в блог, в началото оповестена през юли, Мета сподели, че Instagram неотдавна е добавил нови потребителски контроли към своята „ Програма за надзор с инспекция на обстоятелствата. ”

„ Контролът с инспекция на обстоятелствата ви разрешава да изберете по какъв начин тествано наличие, което нормално понижаваме, да се демонстрира във вашата емисия от сметки, които следвате “, споделя компанията на страницата за помощ. „ Този ​​контрол автоматизирано се настройва по дифолт (Намаляване), което е същото равнище на тествано наличие, което преди сме показвали от сметки, които следвате. Можете да измененията тази конфигурация когато и да е, с цел да видите повече или по-малко тествано наличие. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР