Фронтменът на украинския победител от Евровизия „Оркестър Калуш“ се завърна

...
Фронтменът на украинския победител от Евровизия „Оркестър Калуш“ се завърна
Коментари Харесай

Победителят от Евровизия се завръща вкъщи, за да помага на украинските бежанци

Фронтменът на украинския победител от Евровизия „ Оркестър Калуш “ се завърна вкъщи, с цел да оказва помощ на хората, бягащи от страната поради войната, съобщи Би Би Си.

Олег Псюк, прочут със непокътнатата си марка, розова шапка, ръководи доброволческа организация, която оказва помощ на бежанците с храна, настаняване и медикаменти.

Псюк сподели, че се надява състезанието за ария на Евровизия следващата година да се организира " в новопостроена и щастлива Украйна ".

На спечелилите народи автоматизирано се дава опция да бъдат домакини на годишното събитие. Президентът на Украйна, Володимир Зеленски, повтори настроенията на актьора, като сподели: „ Ще създадем всичко допустимо, украинският Мариупол, освободен, спокоен град, който е възобновен, да одобри посетители и участници в Евровизия един ден. "

След успеха си в събота вечер, Псюк насочи молба от сцената: „ Моля, помогнете на Украйна, Мариупол. Помогнете на " Азовстал " незабавно “, извика той, като се базира на някои от най-тежко засегнатите региони от нахлуването на Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР