ФрогНюз припомня, че за случая се разбра преди няколко дни,

...
ФрогНюз припомня, че за случая се разбра преди няколко дни,
Коментари Харесай

САЩ още не знаят дали е овладян течът на информация. Има ли риск на националната сигурност?

ФрогНюз напомня, че за случая се разбра преди няколко дни, когато стана ясно, че Пентагонът проверява течът на секретни документи, които започнаха да циркулират свободно в обществените мрежи. Военни анализатори споделиха, че документите наподобява са били модифицирани в някои елементи и се разграничават от първичния си формат. Модификациите може да сочат към опит за дезинформация от страна на Москва. 

 

Припомняме още, че съгласно медийни изявления във въпросните документи излиза наяве, че България е изразила подготвеност да подари изтребителите си МиГ-29 на Украйна. По-късно от Министерството на защитата опровергаха тази информация. Днес анализатори сочат, че е доста допустимо да става въпрос за опит за дезинформация и дестабилизация. 

 

От Белия дом обявиха, че одобряват съществено приключването на секретна информация от Пентагона, само че към момента в тази връзка има доста незнайни. Администрацията продължава да търси отговорника за случилото се. Трябва обаче да се внимава със спекулациите, съобщи още Джон Кърби. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР