Фризьорът и актьор Джонатан Ван Нес на Queer Eye се

...
Фризьорът и актьор Джонатан Ван Нес на Queer Eye се
Коментари Харесай

Джонатан Ван Нес се появи облечен в рокля на наградите Еми

Фризьорът и артист Джонатан Ван Нес на " Queer Eye " се появи облечен като жена, в сребриста рокля на премиите " Еми " за креативен достижения. Церемонията беше в " Microsoft Theatre " в събота в Лос Анджелис. " Queer Eye " е отличен за пета година в категорията " Структурирана действителност ", означават международните медии.

Американският ефирен риалити сериал, пуснат в началото на 7 февруари 2018 година в " Netflix ", е рестарт на едноименния сериал на " Bravo ", включващ нова " Fab Five ": Антони Поровски, специалист по храните и виното, Тан Франс, фешън специалист, Карамо Браун, културолог, Боби Берк, специалист по дизайн и Джонатан Ван Нес, специалист фризьор.

Във всеки епизод " Fab Five " прекарват една седмица, прилагайки своя опит, с цел да оказват помощ на някой човек - " воин " на този епизод, да усъвършенства метода си на живот и да реализира по-голямо задоволство от живота си. Ван Нес постоянно е казвал, че един ден се усеща мъж, различен жена и се дефинира като небинарен. Явно в събота вечер настроението му е било " дамско ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР