Френското правителство обяви извънредно положение заради усложнената ситуация с в

...
Френското правителство обяви извънредно положение заради усложнената ситуация с в
Коментари Харесай

Извънредно положение във Франция, Париж и други големи градове с полицейски час

Френското държавно управление разгласи изключително състояние поради усложнената обстановка с в страната. Президентът Еманюел Макрон разгласи довечера и вечерен час за четири седмици за Париж и други огромни градове, които са най-засегнати от пандемията, оповестява Българска национална телевизия. Това са районът Ил дьо Франс и градовете Лил, Руан, Сент Етиен, Тулуза, Лион, Гренобъл, Екс и Монпелие.
Вечерният час стартира да работи от петък в среднощ и ще е сред 9 вечерта и 6 сутринта. " Трябва да реагираме ", съобщи Макрон в изявление по националната телевизия. Той съобщи, че Франция не е изпуснала надзор над вируса, само че са в " притеснителна обстановка ".
 Предупреждение: Френските лечебни заведения не са подготвени за възходящия брой заболели от ковид Предупреждение: Френските лечебни заведения не са подготвени за възходящия брой заболели от ковид
Националните здравни управляващи във Франция оповестиха в събота за близо 26 900 нови инфектирани за 24 часа. В неделя броят им спадна до 16 100,...
По последни данни 779 063 са инфектирани с ковид от началото на епидемията във Франция, като 22 591 случая са регистрирани единствено за последното денонощие. Общият брой на жертвите пък е 33 037, а 104 души са изгубили живота си през последните 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР