Френският вицешампион Пари Сен Жермен вече знае името на следващия

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен вече знае името на следващия
Коментари Харесай

ПСЖ готви мощен трансферен удар, ако Мбапе отиде в Реал Мадрид

Френският вицешампион Пари Сен Жермен към този момент знае името на идващия си трансферен удар след предстоящото овакантяване на Килиан Мбапе като свободен сътрудник в посока Реал Мадрид през идното лято.

„ Gazzetta dello Sport “ търди, че от ПСЖ са на полпозишън в битката за привличането на огромната звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. Според изданието в основата за това са положителните взаимоотношения сред спортния шеф Леонардо и сътрудника на играча Мино Райола.

Ако в действителност се стигне до разновидността, при който Мбапе премине в Реал Мадрид, вместо да възобнови контракта си с парижани, те ще насочат напъните си към Халанд, който също е мечтан от „ Лос бланкос “.

Информацията гласи още, че от френския клуб са подготвени да платят сред 75 и 90 милиона евро, когато откупната уговорка на нападателя се задейства след година, както и да задоволят големите условия на Райола за заплата на футболиста в размер на 50 милиона евро плюс комисионните.

По този метод норвежкият национал може да се трансформира в най-скъпоплатения състезател в света, задминавайки и суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР