Френският шампион си върна на Монако за хикса през седмицата

...
Френският шампион си върна на Монако за хикса през седмицата
Коментари Харесай

През уикенда Монако спря ПСЖ, но този път беше помлян

Френският първенец си върна на Монако за хикса през седмицата (3:3) и го надделя като посетител в отсрочен мач от 15-ия кръг на френската Лига 1 с 4:1. Килиан Мбапе откри резултата в 24-ата минута на „ Стад Луи II”, а Неймар удвои от дузпа в добавеното време на първата част.

Пабло Сарабия пък съумя да увеличи още повече разликата с „ монегаските” в 72-ата минута, с цел да остави на мира да се изиграят останалите минути в Княжеството.

В 87-ата минута въпреки всичко полузащитникът Тиемуе Бакайоко вкара почетен гол за Монако, само че в първата минута на добавеното време Килиан Мбапе осъществя четвъртия гол за тима си и втори на своята сметка против някогашния си клуб, оформяйки крайния резултат.

Иначе ПСЖ бе надалеч по-стойностният тим в хода на мача и доминираше по всички индикатори против своя конкурент, с цел да може да усили дистанцията си на осем точки пред втория Олимпик Марсилия на осем точки. ПСЖ е с 49 пункта, до момента в който марсилци са с 41 пункта. Монако, от своя страна, не съумя да се изкачи в класирането и е 9-и с 29 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР