Френският шампион Пари Сен Жермен играе при срещу Монпелие на

...
Френският шампион Пари Сен Жермен играе при срещу Монпелие на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пари Сен Жермен 2:0 Монпелие, Заир-Емери удвои

Френският първенец Пари Сен Жермен играе при против Монпелие на стадион „ Парк де Пренс “ в първи дуел от 11-ия кръг на Лига 1. Канг-ин Лий откри в десетата, а Уорън Заир-Емери удвои в 58-ата минута. Срещата може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата. 

Парижани са втори в класирането с 21 точки, само че могат да смъкват водача Ница при победа довечера, който е с 22 пункта. Монпелие върви 11-и с 11 точки.

 /  / 

Срещата започва умерено, като гостите владееха повече топката и първи стигнаха до удар още във втората минута на Муса Ал-Тамари, който обаче бе блокиран в наказателното поле.

Парижани обаче откриха резултата още с първия си удар към вратата на Монпелие. Тогава Усман Дембеле изведе Ашраф Хакими на скорост по десния фланг, мароканецът центрира ниско в наказателното поле, където Килиан Мбапе пропусна топката и тя стигна до Канг-ин Лий, който имаше време да овладее и да нанесе мощен изстрел с левия крайник, който не остави шансове на вратаря Бенжамен Лекомт в горния му десен ъгъл - 1:0.

❤️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР