Френският съюз на професионалните футболисти започва съдебно дело, за да

...
Френският съюз на професионалните футболисти започва съдебно дело, за да
Коментари Харесай

Френският футболен съюз започва съдебно дело, за да защити играчите от натиска на клубовете на трансферния пазар

Френският съюз на професионалните футболисти стартира правосъдно дело, с цел да отбрани футболистите от психическия напън, който техните клубове оказват върху тях, когато са невъзмутими, до момента в който подписват нов контракт или одобряват да изоставен.

С приключването на зимния трансферен прозорец в Европа UNFP съобщи във вторник, че е упълномощила на адвокатска адвокатска фирма да подаде тъжба до прокурора на Париж за изнудване и тормоз.

Със своите правни дейности - които не са ориентирани към съответна страна - съюзът желае да подчертае издевателството, който играчите би трябвало да изтърпят, когато техните клубове ги оставят настрани, с цел да ги принудят да удължат покупко-продажбите си или да се спогодят за трансфер, когато към този момент не са мечтани.

„ Тези практики, които са необятно публикувани – 180 играчи от началото на настоящия сезон – даже се претендират от клубовете, които към този момент не се двоумят да употребяват комплицирани средства за връзка, с цел да завършат остракизацията на засегнатите играчи “, сподели синдикатът в изказване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР