Френският президент заяви, че съжалява за решението на съда срещу

...
Френският президент заяви, че съжалява за решението на съда срещу
Коментари Харесай

Макрон: Трябва да има санкции срещу Русия заради Навални

Френският президент съобщи, че съжалява за решението на съда против Алексей Навални, който реши да размени условната присъда с действителна - съгласно Макрон това е сериозна неточност, в това число за стабилността на Русия, написа БГНЕС.
" Мисля, че това е сериозна неточност, в това число за стабилността на Русия. Ситуацията с Навални е сериозен въпрос, по тази причина взехме решение да наложим наказания. Съжалявам за това решение ", сподели Макрон по време на онлайн полемика, проведена от Атлантическия съвет.
 Съединени американски щати с дейности против Русия: За интервенция в изборите и поради Навални Съединени американски щати с дейности против Русия: За интервенция в изборите и поради Навални
Топ съветникът по сигурността на президента Джо Байдън съобщи, че Съединени американски щати ще подхващат дейности против Русия, съобщи БГНЕС. Реакцията е з...
По-рано стана известно, че Съветът по външни работи на Европейски Съюз ще организира полемика по отношение на глобите против Русия във връзка със случая Навални. Съдът в Москва във вторник реши да анулира условната присъда на Навални по делото " Ив Роше " и да я размени с три години и половина в колония с общ режим. Малко по-късно водещи западни страни, в това число Съединени американски щати, Германия, Франция и Обединеното кралство, приканиха съветските управляващи да освободят Навални. По-рано съветското външно министерство посъветва задграничните политици, коментиращи обстановката с Навални, да зачитат интернационалното право и да се оправят с проблемите на своите страни. Кремъл съобщи, че не има намерение да слуша изказвания от чужбина за присъдата на Навални. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР