Френският президент Еманюел Макрон изрази в Туитър своите съболезнования към

...
Френският президент Еманюел Макрон изрази в Туитър своите съболезнования към
Коментари Харесай

Светът реагира на ужаса в Мюнстер: Мислите ни са с Германия и жертвите на зверството

Френският президент Еманюел Макрон изрази в Туитър своите съболезнования към Германия по отношение на нещастието в Мюнстер през вчерашния ден, съобщи Франс прес.

" Всички мои мисли са за жертвите от офанзивата в Мюнстер. Франция споделя страданието на Германия ", написа той.

Съболезнования сервира и президентът на Русия Владимир Путин. В депеша до немския президент Франк-Валтер Щайнмайер съветският държавен глава го моли да съобщи думи на откровено състрадание към роднините и околните на починалите и пожелания за скорошно излекуване на всички потърпевши, съоби пресслужбата на Кремъл.

" Скърбим дружно с Мюнстер. Моите мисли са с жертвите и техните близки. Огромна признателност към всички, които им оказват помощ в този сложен миг. Желая сили на тях, и несъмнено, на потърпевшите ", съобщи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на уеб страницата на Европейска комисия.

Своето състрадание изрази в Туитър и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Припомняме, че и немският канцлер Ангела Меркел съобщи, че е надълбоко потресена от ужасните събития в Мюнстер. Ще бъде направено всичко за изясняването на случая и за поддръжка на потърпевшите и техните близки, написа тя в Туитър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР