Френският президент Еманюел Макрон беше освиркван по време на военния

...
Френският президент Еманюел Макрон беше освиркван по време на военния
Коментари Харесай

Макрон между освирквания и аплодисменти на парада за националния празник на Франция

Френският президент Еманюел Макрон беше освиркван по време на военния церемониал във връзка Националния празник на Франция 14 юли, заяви в петък каналът BFMTV. Според медията едни освирквали френския водач, а други го приветствали. Чували се и крясъци и „ апели за оставка на президента ".

По-рано френското държавно управление беше подложено на критика в обществото след приемането на пенсионната промяна в страната, която планува увеличение на минималната възраст за пенсиониране от 62 на 64 години. Също по този начин французите показаха неодобрение от дейностите на управляващите по време на неотдавнашните безредици. Така съгласно социологическата работа YouGov 79% от жителите на републиката считат дейностите на френския президент за незадоволителни.

От съображения за сигурност на редица места са анулирани обичайните фойерверки. Спряна е и продажбата на пиротехнически средства, които бяха необятно употребявани от стачкуващи против силите на реда. Повод за размириците стана гибелта на 17-годишен юноша, убит от служители на реда при инспекция на автомобил в парижко предградие. В дните към националния празник във Франция ще са на крайник 45 000 служители на реда. Те ще имат поддръжка от специфични елементи, хеликоптери, дронове и бронирани коли. Дежурни са и 34 000 огнеборци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР