Френският нападател Себастиен Алер е преминал успешно медицинските прегледи в

...
Френският нападател Себастиен Алер е преминал успешно медицинските прегледи в
Коментари Харесай

Уест Хам ще обяви рекордната си покупка скоро

Френският нападател Себастиен Алер е минал сполучливо медицинските прегледи в Лондон през днешния ден и ще подпише петгодишен контракт с Уест Хам, оповестява Sky Sports. Футболистът на Айнтрахт (Франкфурт) ще се трансформира в рекордна покупка в клубната история на “чуковете”, откакто медиите всеобщо настояват, че лондончани ще платят на “орлите” сумата от 45 милиона паунда, с цел да си обезпечат деветката на франкфуртския клуб.

TRANSFER NEWS: Eintracht Frankfurt striker Sebastien Haller has passed his medical at West Ham ahead of his £45m move to the club. pic.twitter.com/rhqTGs5z5f
— LiveScore (@livescore) July 17, 2019
Потвърждение за идната договорка се появи от немска страна през вчерашния ден. Айнтрахт пусна известие в обществените си канали, посредством което оповести, че двата тима са постигнали съгласие и до довеждане докрай на договорката остават само медицинските проби.

В момента футболистите на Уест Хам са на предсезонно турне в Китай, като през днешния ден ще се изправят против първенците от Манчестър Сити.

25-годишният французин си потегля от Франкфурт след 24 гола и 13 асистенции в 60 мача от Бундеслигата в границите на два сезона. Цялостната му статистика с екипа на Айнтрахт е следната - 77 изиграни мача, 33 маркирани попадения, 13 голови паса и една извоювана Купа на Германия, както и полуфинал в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР