Френският нападател на Барселона - Усман Дембеле, официално става част

...
Френският нападател на Барселона - Усман Дембеле, официално става част
Коментари Харесай

ПСЖ официално взе Дембеле, плати 50 млн. евро на Барселона

Френският нападател на Барселона - Усман Дембеле, публично става част от Пари Сен Жермен с петгодишен контракт, оповестиха двата клуба. Испанският гранд отговори, че е постигнал съглашение с френския отбор за трансфер на 26-годишния Дембеле на стойност 50,4 милиона евро, написа организация " Ройтерс ".
Прочетете още
Преди година футболистът продължава контракта си с Барселона до юни 2024-а. За шест сезона с екипа на каталунците Усман Дембеле завоюва три трофеи в Ла Лига и две Купи на страната.

„ Развълнуван съм да се причисля към Пари Сен Жермен и нямам самообладание да играя за новия ми тим. Надявам се да продължа да се развъртвам тук “, съобщи Дембеле пред клубния уебсайт на парижани.

Французинът стартира спортната си кариера в Рен, където дебютира през сезон 2015/2016, преди да се насочи към немската Борусия Дортмунд.

Той се подписа с Барселона за 105 милиона евро плюс бонуси за пет сезона през 2017 година и осъществя 40 гола и 43 асистенти за 185 мача за отбора.

" Щастливи сме да притеглим Усман Дембеле в Пари Сен Жермен, където ще бъде значим състезател за отбора. Горди сме да притеглим още един международен първенец с Франция в тима, влизайки в страховитата епоха за нашия клуб ", сподели президентът на френския клуб Насер Ал -Хелаифи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР