Френският нападател Килиан Мбапе заяви, че за него е въпрос

...
Френският нападател Килиан Мбапе заяви, че за него е въпрос
Коментари Харесай

Килиан Мбапе: Винаги съм бил горд да играя за ПСЖ, мечтая да спечеля Шампионската лига за Париж

Френският нападател Килиан Мбапе съобщи, че за него е въпрос на чест да помогне на отбора на Пари Сен Жермен да завоюва Шампионската лига.

Мбапе вкара два гола за успеха на парижани с 4:1 като посетител на Барселона, която класира отбора за полуфиналите в най-престижния клубен шампионат с общ резултат 6:4. След дуела той съобщи, че не мисли за бъдещето си, а единствено по какъв начин да помогне на ПСЖ да завоюва трофея в Шампионската лига. Според пресата в Европа нападателят сигурно ще напусне отбора през лятото, като се чака да подпише с Реал Мадрид.

" Мечтая да печеля Шампионската лига за Париж. Винаги съм бил горделив да играя за този тим, още от първия ми ден тук. Имаме още една стъпка преди финала на " Уембли ". Трябва да останем спокойни ", сподели огромната звезда на френския футбол.



На полуфиналите ПСЖ ще срещне немския Борусия Дортмунд, който в другия четвъртфинал в профил Атлетико Мадрид с общ резултат 5:4 от двата мача.

" Днес отстранихме един превъзходен тим, само че даже да бяхме отпаднали, това нямаше да ме накара да бъда по-малко горделив парижанин. Сега, във вечери като тази обаче, се усещам даже още по-горд. Щастливи сме, че победихме подобен тим като Барселона и че сме една крачка по-близо до финала. Тази победа е за всички наши почитатели вкъщи, които могат да се гордеят ", изясни Мбапе.

— Ligue 1 English (@Ligue1_ENG)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР