Френският гранд ще се опита да избегне трети пореден мач

...
Френският гранд ще се опита да избегне трети пореден мач
Коментари Харесай

Лига 1 НА ЖИВО: Пари Сен Жермен - Монако 1:0, Мбапе откри

Френският гранд ще се опита да избегне трети следващ мач без триумф в Лига 1 в неделя вечер, когато посреща на „ Парк де Пренс” в огромния двубой от кръга.
Срещата е с начален час 21,45 в Париж, а уеб сайтът ще наблюдава всичко забавно за вас от френската столица.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Срещата започва със сериозен напън от ПСЖ против Монако, а във втората минута топката срещна десния непряк дирек на вратата, защитавана от Донарума. Въпреки това ПСЖ получиха углавен удар, откакто в деветата минута се получи меле в наказателното поле на монегаските, а в слушалката си Беноа Бастиен получи указания, че има състезател от гостите, играл с ръка – това беше Джибрил Сидибе. Реферът разумно уточни бялата точка след намесата на VAR, а Килиан Мбапе бе прецизен от наказателния удар – 1:0 за ПСЖ.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Донарума – Бернат, Диало, Маркиньос, Хакими – Гей, Верати, Вайналдум – Ди Мария, Мбапе, Меси
МОНАКО: Нюбел – Сидибе, мариан, Дисаси, К. Енрике, Фофана, Чуамени, Головин, Диоп. Ж. Мартинш, Бен Йедер
ПСЖ остава с 11 точки преднина на върха след 17 мача, до момента в който монегаските са шести с 16 пасив по отношение на водача в Лига 1.
При домакините наподобява, че Джанлуидижи Донарума почва да взима преимущество в борбата с Кейлор Навас на вратарския пост, откакто записа пет спасявания в мача с Лил. Секо Фофана откри резултата, само че в добавеното време на мача Джорджинио Вайналдум донесе точката за ПСЖ в предишния кръг от Лига 1. Последва триумф с 4:1 над Брюж в Шампионска лига, а по два гола бяха записаха Килиан Мбапе и Лионел Меси.
Монако нямаше задължения в Шампионска лига, само че отборът към този момент си бе подсигурил продължаването напред в Лига Европа мач преди последната среща с Щурм Грац в шампионата. В този мач тимът на Нико Ковач направи 1:1, откакто Кевин Фоланд отстрани актива на австрийския отбор, който бе даден от Якоб Янтчер от дузпа.
Все отново Монако е на добър път, откакто тимът няма загуба в осем следващи срещи във всички шампионати, въпреки да има единствено три победи в последните си осем гостувания, що се отнася до Лига 1.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР